Наші пільги

На цій сторінці…

Які пільги пропонує УНСоюз?

Якщо придбаєте полісу від УНСоюзу, ви стаєте членом нашої братської родини. В додатку до фінансових можливостей, члени УНСоюзу можуть користати з наступних пільг:

• Стипендії та нагороди для студентів університету
  • Знижкова картка „ScriptSave“ на рецепти ліків; більше інформацій можна знайти тут…
  • Заощадження винаймлення авта через фірму „Hertz“
    • Через фірму „Hertz“ члени УНСоюзу можуть заощаджити на денне, тижневе або місячне винаймлення авта, з професійних або розвагових причин, у країнах де знаходяться бюра „Hertz“
    • Члени УНСоюзу можуть подзвонити до Головної канцелярії УНСоюзу (800-253-9862) щоб одержати членську картку від „Hertz“
    • Щоб одержати знижки, подайте число вашої членської картки, коли ви контактуєтесь з „Hertz“ через число телефону 800-654-3131, або www.hertz.com
  • Заощадження забезпечення авт через фірму „Plymouth Rock Assurance“ (тільки для мешканців штату Ню-Джерзі)
    • „Plymouth Rock Assurance“ пропонує членам УНСоюзу, які мешкають в Ню-Джерзі, конкурентні ціни на страхування авта і відзначується відмінною обслугою
    • Щоби порівняти ціни і довідатись чи страхування від „Plymouth Rock Assurance“ відповідає вашим потребам, прошу зателефонувати до Головної канцелярії УНСоюзу (800-253-9863, х3013)
  • Знижки на передплати видань УНСоюзу – україномовної „Свободи“ та англомовного „ The Ukrainian Weekly“
  • Знижки під час відвідин чи перебування на Союзівці – центрі української спадщини у прегарному гірському містечку штату Ню Йорк
  • За точними інформаціями прошу телефонувати на Союзівку (845-626-5641)

Громада

Якщо придбаєте полісу в УНСоюзі, ви стаєте членом організації, котра від своїх початків зобов’язалася допомогати громаді.  УНСоюз підтримує різні культурні та навчальні програми і надаємо стипендії студентам-членам УНСоюзу. Будучи братською добродійною організацією, УНСоюз інвестує свій заробіток для користі своїх членів.

Видання

УНСоюз видає дві газети: україномовну “Cвободу” та англомовний “The Ukrainian Weekly”. Обидві газети визнані як найкращі джерела вісток і подій в Україні та українських громадах у світі. Обидві газети можна передплатити через Інтернет або поштою.

За точнішими даними просимо вийти на інтернетні мережі Свободи і The Ukrainian Weekly.

Українська Народна Фундація

Українська Народна Фундація, Інк. (УНФ), зареєстрована 501(с)(3) незаробіткова корпорація, є добродійна гілка УНСоюзу. Через неї ми маємо цілий ряд освітніх і стипендійних програм, підтримуємо почини молоді та літніх осіб і надаємо гуманітарну допомогу, особливо в Україні.

Пам’ятайте про УНФ, коли жертвуєте на добродійні цілі чи плянуєте свій заповіт. Про точніші інформації стосовно праці УНФ чи пожертви на її працю, просимо відвідати інтернетну мережу УНФ.

Повернутись вгору сторінки…

Центр української спадщини на Союзівці

Розташована серед гір прегарного ню-йоркського штату, Союзівка дає відвідувачам надзвичайну можливість заглибитися в українське середовище.

Майстернями, семінарами, таборами, фестивалями, мистецькими виставками, концертами та іншими заходами ви зможете поширити своє знання багатої української спадщини і традицій. Крім цього, Союзівка є чудовим місцем зустрічей з давними приятелями та започаткування нових знайомств.

За докладнішими інформаціями просимо відвідати інтернетну мережу Союзівки.

Повернутись вгору сторінки…