Про УНСоюз

На цій сторінці…

Хто ми?

УНСоюз є модерною братською організацією, котра пропонує цілий ряд високої якости конкурентних продуктів страхування, які запевнюють фінансову стабільність вашої родини.

Ми стараємось зберегти засади братерства через відділи, які дають можливість членам підтримувати одні одних і допомагати своїм громадам. Крім того, ми послідовно зберігаємо американську, канадську та українську культури і спадщини.

Прошу переглянути нашу інтернетну мережу щоб довідатись більше про наші продукти і пільги.  Якщо ви маєте якінебудь запитання, прошу з нами сконтактуватися через корисні сполучення, які знаходяться на кожній сторінці.

Наші початки

Головний уряд, 1896.

УНСоюз засновано у 1894 році з прибуттям до США першої хвилі іміґрантів з України до праці в копальнях Пенсильванії.  Спочатку це була невелика братська спілка, організована в першу чергу для допомоги родинам, яких рідні гинули в копальнях. Іншими значними осягами тієї братської спілки були освіта та поінформування іміґрантів, які потребували охорони від всяких зловживань, як і допомоги у пристосуванні до життя у новій країні.

Від 1894 року УНСоюз розвинувся на фінансово сильну братську і громадську організацію, з цілою мережею відділів у США і Канаді. Тепер УНСоюз пропонує цілий ряд високоякісних і конкурентних програм страхування – від термінового і постійного життєвого страхування до пенсійних ануїтетів і вивінувальних поліс.

Повернутись вгору сторінки…

Що таке братська організація?

Братські добродійні організації діють виключно на користь своїх членів та їхніх спадкоємців, а прибутки уживається на підтримку братських і громадських проєктів. Організація працює через систему відділів і керівний уряд є виборним. Крім пропонування своїм членам „братських пільг“, ці унікальні організації підтримують цілий ряд починів громади.

Наші зобов’язання перед Вами

Український Народний Союз був заснований у 1894 році як неприбуткова братська установа в містечку Шамокін в Пенсильванії і організований як братське забезпеченеве (страхове) товариство на засадах спільної української спадщини. Понад століття УНС забезпечував певність, безпеку і спокій для сімей, а також провадив соціяльні заходи для своїх членів. Сьогодні УНС пропонує послуги і варіянти життєвого забезпечення незалежно від віку, пенсійні та освітні ощадні програми, а також численні пільги для своїх членів.

Ми постійно покращуємо обслуговування наших членів. Ви будете мати змогу встановити особисті професійні взаємини з нашими фахівцями, яким можете довіряти. УНС організований навколо обслуги для членів, які часто є і друзями, і які живуть і працюють в тих самих громадах, що і ми. Телефонуючи до УНС, Ви можете вибрати англійську або українську мову спілкування, та контактувати безпосередньо з фахівцем.

Наші професійні аґенти з продажу забезпечень у штаб-квартирі УНС в Ню-Джерзі, а також наші відділові секретарі в громадах віддані побудові довірливих взаємин з кожним членом. Таке персональне ставлення до кожної особистости і наша відданість українській громаді робить УНС найкращим вибором на ринку життєвих забезпечень.

Почавши друге століття служіння своїм членам, УНС продовжує працю за девізом: УНС і громада – партнери на все життя!

Напрямні УНСоюзу

• Надати своїм членам високоякісній фінансові послуги і продукти
  • Поширювати принципи братської діяльности
  • Зберегти української, українсько-американської, та українсько-канадської культурної спадщини

Члени Головного Уряду УНСоюзу 2014-2018

Екзекутивний комітет: Евген Осціславський, Михайло Козюпа, Рома Лісович, Стефан Качарай, Христина Е. Козак, Мирон Ґрох.

• Президент – Стефан Качарай
  • Перший заступник президента – Михайло Козюпа