Листопад 2010

Під час 37-ої Конвенції УНСоюзу, яка відбулася в травні 2010 року, була нагода обговорити нові напрями на майбутнє організації.  УНСоюз постановив пропонувати цілий ряд нескомплікованих продуктів і уможливити зручний доступ до інформацій.  Маючи це на думці, УНСоюз проаналізував свою діяльність і вирішив, що потребує нове зображення, яке краще представляло б модерну братську організацію.

Найбільш помітна ознака нового зображення УНСоюзу є оновлена емблема.  Залишаючись у новому віддзеркаленні при основах організації та не відкидаючи жодних важливих елементів, які досі понад 100 років визначали характер УНСоюзу, нова емблема є простішою, з виразнішими лініями та відчуттям вимог сучасности.  Ця емблема появлятиметься тепер на всіх засобах інформації УНСоюзу, представляючи організацію, котра є готовою здійснити все, що запевнить добру майбутність.

У додатку до оновлення емблеми, мережа УНСоюзу була перебудована, щоб дозволити легший доступ до найсучаснішої інформації.  Нова мережа не тільки включає нове зображення УНСоюзу, але дозволяє доступ до всіх інформацій в англійській і українській мовах.

Пляни на цю мережу УНСоюзу включають постійний вплив нової інформації.   Тому прошу повертатеся часто побачити поступ і розвиток цієї мережі.